Gietvloeren voor Bedrijven

Hebt u wel eens stilgestaan bij de mogelijkheid van een gietvloer van Het Gietvloer Huys als basis voor uw werkruimte? Door de veelzijdigheid van het materiaal is een gietvloer geschikt voor iedere ruimte, van kantoorpand tot restaurant, van winkel tot sportschool. Zowel uw klanten als uw medewerkers zullen deze praktische vloeren enorm waarderen. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer in uw bedrijfsruimte een meer dan uitstekend idee is. 

Offerte Aanvragen

Gietvloer voordelen

Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer in uw bedrijfsruimte een meer dan uitstekend idee is. Er zijn genoeg goede praktische redenen om een gietvloer te leggen in uw bedrijfsruimte. Deze gegoten vloeren zijn:

• een duurzame investering
• onderhoudsvrij en slijtvast
• eenvoudig te reinigen
• stofvrij en schoon
• leverbaar in uiteenlopende kleuren

Een lust voor het oog

Naast deze praktische argumenten is een gietvloer in uw bedrijfsruimte ook zeer aantrekkelijk om te zien. Het oog wil ook wat. De strakke en onberispelijke uitstraling van een gietvloer laat uw bedrijfsruimte er groter uitzien. Een gietvloer van Het Gietvloer Huys is in vele ruimtes en panden als ondergrond probleemloos toepasbaar.

Op maat gemaakt

Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er diverse gietvloeren mogelijk. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaardige polyurethaan gietvloer. Ons maatwerk geldt ook voor de kleur van de vloer. Er vallen meer kleuropties te realiseren dan u voor mogelijk houdt. En of u nu kiest voor een uni vloer of een combinatie van kleuren, al onze gietvloeren zijn Uv-bestendig en behouden jarenlang hun kleur.

Vaste grond

Met een gietvloer van Het Gietvloer Huys hebt u vaste grond onder uw voeten, zeker als het een industriële werkvloer betreft. Van oorsprong zijn gietvloeren echte industrievloeren. Een gietvloer was ideaal om ondervloeren stofdicht en bestand tegen chemicaliën te maken. Nog altijd hebben gietvloeren van Het Gietvloer Huys deze eigenschappen. Ze zijn zeer geschikt als basis voor een ruimte die vraagt om een vloer die eenvoudig te onderhouden is en tegen een stootje kan, zoals in een winkel, kantoor en fabriekshal.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op