Epoxy gietvloer prijs

Epoxy gietvloeren zijn harde vloeren die tegen een behoorlijke stoot kunnen. Dankzij het keiharde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industriële toepassingen, waaronder: bouwmarkten, garages en bedrijfshallen.  

 

Epoxy is door zijn sterke en vloeistofdichte eigenschappen erg geschikt als coatingmateriaal voor industrievloeren. Het is bestand tegen chemicaliën en zuren en kan zonder probleem het gewicht van zware machines en voertuigen verdragen. Een voorwaarde hierbij is dat de ondergrond volledig stabiel is.

 

Effecten epoxy gietvloer

Epoxy is nogal hard, dus minder flexibel. Het Gietvloer Huys past epoxy veel toe in showrooms, winkelruimtes en in tal van takken binnen de industrie. Daar hebben onze klanten behoefte aan effecten in de vloer, zoals: glitters, bedrijfslogo’s of reclame-uitingen. Keuze en uitvoeringen zijn allemaal bespreekbaar met ons. De epoxy gietvloer prijs is hierop afgestemd.

Vraag hier een offerte aan

Wat is uw epoxy gietvloer prijs?

Wat de epoxy gietvloer is, is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen over een epoxy gietvloer prijs. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Wij geven iedere klant - en dus ook u - even veel aandacht. Of het nu gaat om een gietvloer van € 3.000,- of eentje van € 300.000,- bij ons hebt u een voor- en achternaam. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. En we geloven in gelijkwaardigheid. Wij behandelen u zoals wij zelf behandeld willen worden. Maak voor een accurate schatting van uw epoxy gietvloer prijs een afspraak.  Of vraag een offerte aan.

 

Collectief inkopen voor een lagere epoxy gietvloer prijs

De epoxy gietvloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m². Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van Het Gietvloer Huys kiezen kunt u flink op de epoxy gietvloer prijs van uw nieuwe vloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%.

Bel ons voor advies

Verschillende soorten gietvloeren

Ook de toepassing van de vloer heeft een grote invloed op de epoxy gietvloer prijs. Het Gietvloer Huys maakt gietvloeren voor woonhuizen, maar ook voor het bedrijfsleven. U kunt zich voorstellen dat een gietvloer in een kantoor een andere afwerking heeft dan een gietvloer in een winkel of een ziekenhuis. Kom langs in onze showrooms en laat u adviseren over de verschillende gietvloer soorten en toepassingen door onze specialisten.

 

Vraag een offerte aan

De hoogte van een epoxy gietvloer prijs is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke epoxy gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de beste keuze. Wij verwerken graag uw wensen en verwachtingen over uw epoxy gietvloer prijs in een heldere offerte.

Maak hier een showroomafspraak

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op