Gevlinderde betonvloer kosten

U bent op zoek naar een gevlinderde betonvloer en de kosten daarvan. De vraag wat de kosten zijn van een gevlinderde betonvloer is volstrekt legitiem. Die is heel belangrijk zelfs. Wat investeer ik in mijn vloer? Kortom: wat zijn de kosten van een gevlinderde betonvloer? De kosten van een gevlinderde betonvloer laten aanleggen zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters, het materiaal dat u wilt gebruiken en de ondergrond die al in uw woning ligt.

Offerte aanvragen

Stel uw vragen over gevlinderde betonvloer kosten

Stel vooral al uw vragen aan ons. Wij gaan uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en geven u tegelijkertijd advies. En heldere informatie over de kosten van uw nieuwe gevlinderde betonvloer. De kosten van een gevlinderde betonvloer zijn per vierkante meter voordeliger bij een groter oppervlak dan bij een kleiner oppervlak. Des te groter het oppervlak, hoe lager de prijs per m2. Een tip: vraag even rond in de straat of de buren misschien ook geïnteresseerd zijn. Hierdoor kunt u de kosten van uw gevlinderde betonvloer belangrijk naar beneden brengen.

Combineren met vloerverwarming

Bij Het Gietvloer Huys hebben wij het leggen van vloerverwarming en een gevlinderde betonvloer in één hand. Dat drukt tevens de kosten van uw project. Wij bieden u die combinatie aan omdat we merken dat mensen dit zeer prettig vinden. Het betekent namelijk dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang. Ook helpt dit in het drukken van de kosten van een gevlinderde betonvloer. De gevlinderde betonvloer is heel geschikt voor vloerverwarming. En daardoor is het rendement van de vloerverwarming heel hoog. De vloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel.

Gevlinderd beton

Een gevlinderde betonvloer is één van de nieuwe, populaire trends in wonen. Eenvoudig verklaarbaar, want het is de meest duurzame vloer die u kunt bedenken. Het materiaal is veelzijdig, slijtvast en ziet er geweldig uit in een eigentijds interieur. Een gevlinderde betonvloer is bovendien laag in kosten. En vanwege de goede geleiding ideaal voor woningen met vloerverwarming. Door kleurpigmenten aan het beton toe te voegen, zijn allerlei kleurnuances mogelijk en is uiteindelijk geen vloer hetzelfde. U hebt dus altijd tegen aantrekkelijke kosten een unieke, gevlinderde betonvloer.

De voordelen van gevlinderd beton

Om het allemaal overzichtelijk voor u te maken, zetten we de eigenschappen en voordelen van een gevlinderde betonvloer nog even voor u op een rijtje:

• Energiezuinig: goed geleidend en isolerend, dus ideaal in combinatie met vloerverwarming
• Slijtvast: nadat de vloer is afgewerkt met een schuur- of polijstbehandeling, is een gevlinderde betonvloer keihard en watervast
• Verantwoord: duurzaam en natuurlijk materiaal dat ook weer 100% recyclebaar is
• Uniek: geen enkele vloer is hetzelfde omdat onze specialisten de vloer met de hand afwerken
• Eigentijds: door kleurpigment toe te voegen past een vloer van gevlinderd beton in elk interieur van nu

Gevlinderde betonvloer in nieuwbouw

Als u van plan bent om een vloer van gevlinderd beton in uw nieuwbouwwoning te nemen, is het belangrijk om uw aannemer of projectontwikkelaar hier in een vroeg stadium van op de hoogte te stellen. Normaal worden nieuwbouwwoningen opgeleverd met een cementen dekvloer, maar dat is bij woonbeton onnodig. We storten deze vloer rechtstreeks op de vloerverwarming. Voor extra stevigheid leggen we daar eerst nog één of twee lagen betonmatten overheen. Daarna volgt minimaal zeven centimeter dik woonbeton dat onze experts uiteindelijk vlinderen. Zo’n vloer scheelt dus in de kosten, want een cementen dekvloer kost al snel € 20,00 per m2.

Gevlinderd beton in bestaande bouw

Ook bestaande woningen voorzien wij van vloeren van gevlinderd beton. Het is vooral interessant voor woningen met een houten vloer. Om het wooncomfort en de isolatiewaarde te verbeteren, vervangen we de complete houten vloer door woonbeton. Meestal hebben deze woningen een kruipruimte. Die vullen we volledig op met zand of schuimbeton, maar dat kunt u natuurlijk ook zelf doen. Met een vloer van gevlinderd beton voorzien van vloerwarming maakt u van een tochtige jaren ’30 woning een comfortabele leefomgeving.

Ambachtelijk vakwerk

Een betonvloer vlinderen is een kunst waar onze vaklui jarenlang ervaring mee hebben. Waar in eerste instantie vooral de machine het werk doet, steken bij de afwerking onze specialisten toch echt zelf de handen uit de mouwen. In de hoeken waar de machine niet bij kan, gaan ze de vloer met handspatels vlinderen. En ook het toevoegen van pigment en het afwerken van de vloer door deze te schuren of te polijsten, moet u maar aan onze experts overlaten. Beton is namelijk vrij onbuigzaam. Een fout in het proces is moeilijk te herstellen. Dit aan Het Gietvloer Huys overlaten scheelt dus in de kosten van een gevlinderde betonvloer.

Uniek van karakter

Onze vloeren zijn allemaal uniek van karakter, maar hebben één ding gemeen. Ze krijgen zonder uitzondering een stevige afwerking met een robuuste en krachtige uitstraling. Zo heeft iedere gevlinderde betonvloer heeft een eigen tekening die uw vloer enig in zijn soort maakt. Het Gietvloer Huys brengt deze na een gedegen voorbewerking op bijna iedere ondergrond aan.

Showroom afspraak

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op