Gietvloer Amersfoort

Strakke en comfortabele gietvloeren in de regio amersfoort


Bent u op zoek naar een gietvloer die van uw interieur een perfect plaatje maakt in de regio Amersfoort? En wilt u degelijke en gedreven vakmensen over de vloer van uw woning? Dan bent u bij Het Gietvloer Huys aan het juiste adres. Wij leveren u de beste gietvloer en het beste microcement. Wij leggen uw nieuwe gietvloer in volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen.

Binnenkort opent onze nieuwe showroom in Culemborg! U bent straks van harte welkom op de Staalweg 1.

 

 

Gietvloer offerte Amersfoort

Experts in Gietvloeren

Zoekt u doorgewinterde experts voor uw gietvloer? Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren in de streek rondom Amersfoort. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

Advies op maat

PU-gietvloer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Zoekt u een licht elastische vloer, die niet scheurt en makkelijk in onderhoud is? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in de omgeving van Amersfoort.


Denkt u erover bij Het Gietvloer Huys een gietvloer aan te schaffen voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte in Amersfoort en omstreken? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 

  • Alles in eigen beheer
  • Gietvloer en vloerverwarming van één leverancier
  • Gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring
  • Eerlijk en gedegen advies
  • Transparante werkwijze
Offerte aanvragen

Voordelige gietvloeren in regio Amersfoort

Besparen door collectieve inkoop


De prijs van een gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht in de regio Amersfoort, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van Het Gietvloer Huys kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%.

 

Gietvloer met vloerverwarming in de regio Amersfoort 


Wij zijn één van de weinige bedrijven die in de omgeving van Amersfoort het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe vloer.

Offerte aanvragen

Bezoek onze showroom

Wilt u uw gietvloer in Amersfoort laten leggen? Ervaar zelf de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren. Kom een langs bij ons in de showroom. Zes dagen per week staan onze specialisten u hier graag zonder enige verplichting te woord. Houd er wel rekening mee van te voren een afspraak in te plannen zodat u alle aandacht krijgt die u verdient. De technisch ervaren en creatieve gietvloerexperts van Het Gietvloer Huys hebben de knowhow om voor uw woning of bedrijf een maatwerk gietvloer aan te brengen, die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit. Tijdens het aanlegen van uw gietvloer in Amersfoort houden wij ons 5-stappenplan aan. Komt u langs om alle vloeren te bekijken?

Bezoek onze showroom

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op