Gietvloer Gelderland

Bent u op zoek naar een gietvloer die van uw interieur een perfect plaatje maakt in de provincie Gelderland?  En wilt u degelijke en gedreven vakmensen over de vloer van uw woning? Dan gaat u bij Het Gietvloer Huys op een prettige manier slagen.

Het Gietvloer Huys levert strakke en comfortabele gietvloeren in de provincie Gelderland. Wij leveren u de beste gietvloer en het beste microcement. Wij leggen uw nieuwe gietvloer in volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen. 

Experts voor uw gietvloer in Gelderland

Zoekt u doorgewinterde experts voor uw gietvloer? Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren in Gelderland. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

Uw nieuwe gietvloer in Gelderland

Wij hebben in de afgelopen jaren in heel veel woningen in Gelderland een nieuwe gietvloer aangebracht. Woont u in de provincie Gelderland en bent u op zoek naar een echte gietvloerspecialist? Dan is Het Gietvloer Huys de perfecte partner voor u. Wij leveren u de mooiste gietvloeren. Wij nemen de tijd voor u en advies op maat is bij ons dan ook vanzelfsprekend. Op basis van dit advies ontvangt u van ons een heldere offerte voor uw gietvloer. Wij luisteren allereerst graag naar uw wensen zodat u de vloer krijgt waar u jarenlang plezier van hebt.

Offerte aanvragen

Maatwerkprojecten

Wij richten ons met het maken van de mooiste gietvloeren en wanden op particuliere en zakelijke klanten door heel Nederland. Hier ligt onze passie en al onze maatwerkprojecten voeren we uit met de hand. Wij begrijpen als geen ander dat een vloer één van de belangrijkste onderdelen is van het huis. Daarom nemen wij graag uw zorg volledig uit handen en helpen we u om de gietvloer van uw dromen te realiseren in Gelderland. Bekijk onze Facebook-pagina voor de meest recente projecten.

Offerte aanvragen

Perfectie tot in detail

Wij letten op ieder detail tijdens onze werkzaamheden, het maken van gietvloeren is een bijzonder iets. Iedere laag dient zorgvuldig, met de juiste dikte, snelheid en voorbereidingen aangebracht te worden. In combinatie met beste kwaliteit materialen zorgt dit voor de ultieme "wauw"-factor bij onze klanten in Gelderland.

Collectieve inkoop voor uw gietvloer in Gelderland

De prijs van een gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht in de provincie Gelderland, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van Het Gietvloer Huys kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%!

Ja, ik wil vloerverwarming!

Gietvloer met vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven die in Gelderland het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe gietvloer in Gelderland.

PU-gietvloer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Zoekt u een licht elastische vloer, die niet scheurt en makkelijk in onderhoud is? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in Gelderland. Denkt u erover bij Het Gietvloer Huys een gietvloer aan te schaffen voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte in de provincie Gelderland? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje: 

  • Alles in eigen beheer
  • Gietvloer en vloerverwarming van één leverancier
  • Gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring
  • Eerlijk en gedegen advies
  • Transparante werkwijze
Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op