Gietvloer Haarlem

Strakke en comfortabele gietvloeren in de regio Haarlem

 

Bent u op zoek naar een gietvloer die van uw interieur een perfect plaatje maakt in de regio Haarlem? En wilt u degelijke en gedreven vakmensen over de vloer van uw woning? Dan bent u bij Het Gietvloer Huys aan het juiste adres. Wij leveren u de beste gietvloer en het beste microcement. Wij leggen uw nieuwe gietvloer in volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen.

 

Zoekt u doorgewinterde experts voor uw gietvloer? Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren in de streek rondom Haarlem. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

Offerte aanvragen

Collectieve inkoop

De prijs van een gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht in de regio Haarlem, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van Het Gietvloer Huys kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%.

 

Gietvloer met vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven die in de omgeving van Haarlem het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe vloer.

 

Offerte aanvragen

PU-gietvloer voor de regio Haarlem

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Zoekt u een licht elastische vloer, die niet scheurt en makkelijk in onderhoud is? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in de omgeving van Haarlem.

 

Denkt u erover bij Het Gietvloer Huys een gietvloer aan te schaffen voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte in Haarlem en omstreken? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje:

 

  • Alles in eigen beheer
  • Gietvloer en vloerverwarming van één leverancier
  • Gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring
  • Eerlijk en gedegen advies
  • Transparante werkwijze
Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op