Gietvloer kantoor

Gaat uw bedrijf verhuizen of heeft u als ondernemer onlangs een nieuwe bedrijfsruimte gekocht of gehuurd? Eén van de belangrijkste zaken is een kantoorvloer. Ons advies is, u raad het al, om te kiezen voor een gietvloer. Aangezien onze gietvloeren verkrijgbaar zijn in meerdere soorten en kleuren is er altijd een gietvloer die bij de identiteit van uw organisatie past. Bovendien is een gietvloer écht een vloer waar op gewerkt kan worden. Praktisch, stijlvol en makkelijk schoon te maken.

Offerte aanvragen

Kies voor een gietvloer in uw bedrijfsruimte

Voor iedere ondernemer is het van belang dat de medewerkers prettig kunnen werken en zich thuis voelen op de werkvloer (letterlijk en figuurlijk). Daarnaast geeft de kantoorruimte een belangrijke eerste indruk aan klanten die het kantoor bezoeken. Het Gietvloer Huys heeft diverse kantoorvloeren in het assortiment waardoor er altijd een match is tussen ons en de bedrijfsruimte. Qua sfeer een uitstraling is er veel mogelijk met een gietvloer. Denk bijvoorbeeld aan een stoere, industriële uitstraling van een betonlook kantoorvloer. Of kies voor een opvallende, kleurrijke gietvloer! Alles kan bij Het Gietvloer Huys.

Offerte

Voordelen van een gietvloer in uw kantoorpand

Het gieten van een kantoorgietvloer brengt vele voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan:

• Strak, modern en tijdloos
• Makkelijk schoon te maken door de schoonmakers
• Gietvloer met bewegwijzering of huisstijlelementen mogelijk

Vraag offerte aan

Soorten gietvloer voor uw organisatie

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een gietvloer te laten gieten in uw werkruimte is het tijd voor de volgende stap. Er is namelijk niet één soort gietvloer. Deze keuze is reuze! Onze soorten gietvloeren op een rijtje:

PU Gietvloer (Polyurethaan vloer)
Betonlook gietvloer
Liquid Design gietvloer
Woonbeton
Microcement
Beton Ciré
PU Gietvloer met flakes
Epoxy gietvloer
Cement gebonden gietvloer


Wij begrijpen dat u op dit moment zegt: ‘’Wat lijkt alles op elkaar!’’. Graag nemen wij een kijkje in uw kantoorpand om te kijken wat het beste bij de ruimte past. Bekijk alvast de prijzen van onze soorten gietvloeren.

Offerte aanvragen

Aanbrengen van een gietvloer kantoor

Wij snappen als geen ander dat zowel kwaliteit als kwantiteit belangrijk factoren zijn bij het gieten van een kantoorvloer. Samen met u maken wij een planning om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan zonder de kwaliteit van uw kantoorgietvloer te verliezen.

Vraag een offerte aan

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op