Een gietvloer in uw kapsalon

Een gietvloer in uw kapsalon is een uitstekend idee. De gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar ook zeker praktisch. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer voor uw kapsalon meer dan uitstekend idee is. Duurzaam, praktisch en een prachtige uitstraling. Het Gietvloer Huys legt de gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren over de ideale gietvloer. De experts verdiepen zich vooraf grondig in uw situatie en verbinden zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of toch liever een warme landelijke uitstraling?

 

  • Vervaardigd met de best geteste materialen 
  • Beschikbaar in diverse kleuren 
  • Nauw contact met de eigenaar 
  • Geeft een stijlvolle en unieke uitstraling aan uw kapsalon 
offerte aanvragen

Een karakteristieke gietvloer in uw slaapkamer

Een PU-gietvloer in uw kapsalon


Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-gietvloer beschikbaar is in talloze kleuren is hij geschikt voor elke stijl.  Zoekt u een stijlvolle, karakteristieke maar ook praktische vloer? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in uw kapsalon.

 

Een gietvloer: De ideale vloer voor een kapsalon 

 

Een kapsalonvloer heeft in de loop der jaren wat te voorduren. Doordat een gietvloer geheel naadloos is, is deze vloer zeer geschikt in bedrijfsruimtes zoals een kapsalon. De meeste kappers maken dagelijks gebruik van hygiënisch schoonmaakmiddel. De kapsalonvloer moet daarom bestand zijn tegen al deze belastingen. Met een Gietvloer van Het Gietvloer Huys kiest u voor een vloer waar u jaren mee vooruit kunt.  

offerte op maat

Klanten met een gietvloer in hun kapsalon van het Gietvloer Huys

Bij Het Gietvloer Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder een review van een van onze tevreden klanten:

"Prachtig werk geleverd door het Gietvloer Huys! De matte, egale vloer heeft een strakke uitstraling en is zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien fijne mensen om mee te werken." - Bas Dietzenbacher

Ook een stijlvolle gietvloer in uw kapsalon? Klik dan op de button 'Neem contact op'.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over een gietvloer in het kapsalon

Is een gietvloer geschikt voor een kapsalon?
Jazkeker! Om meerdere redens is een gietvloer geschikt voor een kapalon. Een van de de redens is doordat gietvloeren naadloos zijn, dit zorgt ervoor dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Ook voor langer termijn is dit prettig, er zijn geen naden waar vuil of verborgen stof terecht kan komen. Verder geeft een Gietvloer een warme en rustgevende uitstraling aan uw salon.  

 

Zijn gietvloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?
Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Wil u het maximale comfort aan u gasten bieden? Dan kunnen wij voor u een vloerverwarming onder uw gietvloer aanbrengen. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Zijn gietvloeren enorm duur?
De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

 

Leggen jullie de gietvloeren zelf?
Jazeker! Wij leggen de gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor een gietvloer in uw kapsalon

Ga voor een praktische maar stijlvolle vloer in uw kapsalon. Wij van het Gietvloer Huys staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Het Gietvloer Huys leveren we extreem veel service. Kiest u voor een gietvloer van Het Gietvloer Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Neem contact op met het Gietvloer Huys

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op