Gietvloer kleedkamer

Een gietvloer is een kledingruimte is een uitstekend idee. Een gietvloer is niet alleen mooi voor het oog maar ook zeer praktisch. Daarnaast is een gietvloer hygiënisch en eenvoudig schoon te houden. Het Gietvloer Huys legt de vloeren geheel in eigen beheer. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit bieden. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren over de ideale gietvloer. De experts verdiepen zich vooraf in u situatie en wensen, zo kunnen we het perfecte interieurdoel samenstellen. Wilt u ook een hygiënische vloer die eenvoudig schoon te maken is? Vraag een offerte aan.

  • Een strakke afwerking
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Nauw contact met de eigenaar
  • Geschikt voor grote ruimtes
Offerte aanvragen

Een sportieve gietvloer in uw kledingruimte

Een PU-gietvloer in uw kledingruimte


Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-gietvloer beschikbaar is in talloze kleuren is hij geschikt voor elke stijl en ruimte. Zoekt u een stijlvolle, sportieve maar ook praktische vloer? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in uw kleedkamer.


Een gietvloer: De ideale vloer voor een kledingruimte

Voor een kledingruimte is het belangrijk dat de vloer lang meegaat. Met een gietvloer van Het Gietvloer Huys kiest u voor een vloer waar u jaren mee vooruit kunt. Doordat een gietvloer geheel naadloos is, is deze vloer zeer geschikt in kledingruimtes, doucheruimtes, sauna’s en andere recreatieruimtes Ook is het eenvoudig om schoon te maken wat veel tijd scheelt. Hygiëne is immers één van de belangrijkste factoren in een kleedkamer.

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen gietvloer kleedkamer

Is een gietvloer geschikt voor een kledingruimte?

Een gietvloer is erg geschikt voor een omkleedkamer. Dit komt door de verschillende voordelen van een gietvloer. Zo gaat hij lang mee en is de gietvloer eenvoudig schoon te maken. De voordelen zijn ontelbaar!

Zijn de gietvloeren makkelijk te onderhouden?

Gietvloeren zijn hygiënisch en makkelijk te onderhouden. Daarom is het natuurlijke product zeer geschikt voor een kledingruimte. De gietvloeren zijn stofvrij, brandwerend en volledig naadloos. Doordat de vloeren naadloos zijn, is verborgen stof en vuil verleden tijd. Dat is prettig voor iedere bezoeker van de kleedkamer.

Zijn gietvloeren enorm duur?

De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Wij kijken samen met u naar een geschikte kleedkamervloer. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. U zult zien dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Offerte

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op