Gietvloer laten leggen

Bent u van plan om een gietvloer te laten leggen in uw woning? Zoek dan niet langer! Onze naam zegt het al: Het Gietvloer Huys is dé specialist in gietvloeren voor uw huis. Aangezien onze gietvloeren verkrijgbaar zijn in meerdere soorten en kleuren is er altijd een gietvloer die bij het interieur past. Een gietvloer is écht een vloer waar op geleefd kan worden. Praktisch, stijlvol en makkelijk schoon te houden. En ideaal om zonder zorgen te laten leggen. 

Karakteristieke gietvloer laten leggen

Een gietvloer laten leggen in uw woonhuis, woning of appartement is een uitstekend idee. Uw woning is de plek waar u thuis komt en thuis voelt na een dag hard werken. Hier wordt geleefd en komt u tot rust. Creëer nog meer sfeer en warmte in uw interieur door middel van een karakteristieke gietvloer. Wanneer u uw gietvloer door Het Gietvloer Huys wilt laten leggen, kunnen wij u verzekeren dat wij deze volledig in eigen beheer leggen. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen.

  • Keuze uit vele kleuren, materialen en afwerkingen;
  • Uitgebreide begeleiding van advies tot plaatsing;
  • Geschikt voor elke woning: van industrieel tot klassiek;
  • Eenvoudig schoon te maken.
  • Zorgeloos laten leggen door Het Gietvloer Huys

Soorten gietvloeren in huis

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om een gietvloer te laten leggen door Het Gietvloer Huys, is het tijd voor de volgende stap. Er is namelijk niet één soort gietvloer. Deze keuze is reuze! Onze soorten gietvloeren op een rijtje (geschikt voor vrijwel elke woonruimte):

 

Wij begrijpen dat u op dit moment zegt: ‘’Wat lijkt alles op elkaar!’’. Graag nemen wij een kijkje in uw woning om te kijken wat het beste bij uw woning past. Daarnaast kunnen we gelijk een aantal zaken persoonlijk doornemen met u. Bekijk alvast de prijzen van onze soorten gietvloeren. Wij leggen graag uw vloer.

Bezoek onze showroom

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op