Gietvloer marmer

Bent u op zoek naar een gietvloer in marmer? Dat is een uitstekende keuze, want dit is een unieke vloer die vaak zijn toepassing vindt in winkels en kantoren. Maar ook in woningen kan deze vloer voor een levendige en warme uitstraling zorgen.

Wat is een gietvloer in marmer? Een gietvloer in marmer of marmerlook is een onderhoudsvriendelijke en aantrekkelijk geprijsd alternatief voor liefhebbers van marmer. De gietvloer marmerlook wordt laag voor laag aangebracht voor een egaal en naadloos resultaat.

Statige uitstraling gietvloer marmer

Wilt u een luxueuze uitstraling geven aan uw woning, kantoor of winkel? Dan is een gietvloer in marmer van Het Gietvloer Huys helemaal iets voor u. Deze uitvoering van de gietvloer heeft de klassieke, statige uitstraling van een natuurstenen marmervloer met alle voordelen van een moderne gietvloer. Natuurstenen marmervloeren stralen luxe en elegantie uit. De mogelijkheden van de prachtige, levendige kleurschakeringen van marmer zijn eindeloos. Maar er kleeft ook een aantal grote nadelen aan dit type natuursteen. Marmer is namelijk erg poreus. Dat maakt een vloer van marmer erg gevoelig voor beschadigingen en vlekken. Een gietvloer marmer heeft hier helemaal geen last van!

Onderhoud

Een marmervloer heeft veel onderhoud nodig. Daarom kunt u beter voor een gietvloer marmerlook kiezen. De gietvloer in marmer of marmerlook is namelijk:

  • Nauwelijks van marmer te onderscheiden
  • Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk schoon te houden
  • Comfortabel en uitvoerbaar met vloerverwarming
Vraag een offerte aan

Gietvloer marmerlook prijs

Meerdere factoren bepalen de prijs van een gietvloer in marmer. Onze gietvloerspecialisten leveren maatwerk voor iedere vloer en dat betekent dat we bij de prijsberekening moeten kijken naar verschillende factoren. De zes factoren die de prijs van uw gietvloer marmerlook beïnvloeden zijn:

  • Voorbereidingswerkzaamheden
  • Grootte van het oppervlak
  • De toepassing van meerdere kleuren
  • Arbeidsuren
  • Uw persoonlijke wensen
  • Materiaalkeuze

Hoe ontstaat de gietvloer in marmer?

Door verschillende kleuren te mengen bootsen onze experts het marmereffect na en brengen ze het levendige karakter aan in de gietvloer marmerlook. Maar een gietvloer marmerlook is niet af zonder marmerglans. Daarom is de laatste laag die onze experts aanbrengen een prachtig glanzende toplaag.

Volgt u ons al op Facebook en Instagram?

Advies aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op