Gietvloer specialisten

Met ons team van specialisten van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

 

Als gietvloer specialist leveren wij u de beste gietvloer en het beste microcement. Het Gietvloer Huys hanteert al meer dan tien jaar een volledig transparante werkwijze. Ontdek hoe wij van Het Gietvloer Huys u op een professionele en persoonlijke manier van dienst zijn. Het Gietvloer Huys is centraal gevestigd in Culemborg en dé gietvloer specialist voor heel Nederland.

 

Gietvloeren voor Particulieren

Wij leggen een gietvloer die van uw interieur een perfect plaatje maakt. We gaan namelijk voor de hoogste kwaliteit en dat merkt u. De vloeren voelen bijvoorbeeld zelfs op blote voeten heel prettig aan. Kunt u advies van een gietvloer specialist gebruiken voor u een keuze maakt? Geen probleem. Onze specialisten hebben meer dan tien jaar ervaring en helpen u graag op weg. Ook is het mogelijk om gratis kleuradvies te krijgen voor uw vloer. Er zijn vele redenen om voor de gietvloeren van specialist Het Gietvloer Huys te kiezen. Ze vormen een prachtige basis voor iedere ruimte in uw huis en laten uw interieur extra tot zijn recht komen. Omdat uw vloer naadloos ligt, ontstaat er een enorm gevoel van ruimte.

Maak hier een showroomafspraak

Matchend bij elke woonstijl

Door zijn vele mogelijkheden past een gietvloer naadloos bij elke woonstijl: van industrieel tot rustiek en van modern tot klassiek. De gietvloeren van Het Gietvloer Huys zijn verkrijgbaar in meer kleuren dan u voor mogelijk hield. Een schitterende match met uw interieur is dus het minste wat u mag verwachten van onze gietvloeren. Een gietvloer is de ideale oplossing voor iedere ruimte. Deze strakke designvloeren geven een eigentijdse uitstraling aan ieder vertrek. De keuken is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de woonkamer. In de keuken wordt niet alleen gekookt, maar ook gegeten en geleefd. Een gietvloer loopt naadloos over van de woonkamer naar uw woonkeuken en dat zorgt voor eenheid en rust in uw interieur.

 

Korte lijnen

Bij Het Gietvloer Huys hebt u direct contact met de eigenaar. U krijgt van hem eerlijk en deskundig advies. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Bij het Gietvloer Huys leveren we extreem veel service. Koopt u een gietvloer bij Het Gietvloer Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer. 

Vul hier uw adviesaanvraag in

Voordelen van een gietvloer bij de specialist

Een gietvloer is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook nog eens uitzonderlijk praktisch. Juist in de keuken, waar u te maken hebt met allerlei soorten vuil, is het belangrijk dat een vloer eenvoudig te reinigen is. De voordelen van een gietvloer van specialist Het Gietvloer Huys zijn:

 

• warm, comfortabel en perfect in combinatie met vloerverwarming

• in iedere kleur verkrijgbaar

• makkelijk te onderhouden

• strak, naadloos en trendy

• duurzaam en slijtvast

• vrij van verborgen vuil of stofmijt

 

Afbouwgarantie

Als consument verlangt u goede kwaliteit van producten en diensten. Dat verdient u ook. Omdat u slechts enkele malen in uw leven een nieuwe vloer koopt, is het belangrijk dat u goede informatie krijgt.  Zodat duidelijk is wat u mag verwachten. Daarom biedt uw gietvloer specialist Het Gietvloer Huys u de NOA-Afbouwgarantie. Als er onverhoopt een geschil ontstaat, dan kunt u terecht bij de stichting Geschillencommissie. Deze onafhankelijke commissie zal een bindende uitspraak doen.

Vraag een offerte aan

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op