Gietvloer toonzaal

Ervaar zelf de uitstraling en het comfort van onze gietvloeren in Culemborg. Kom langs in onze gietvloer toonzaal. Zes dagen per week staan onze specialisten u hier graag zonder enige verplichting te woord. Houd er wel rekening mee dat u van te voren een afspraak inplant zodat u alle aandacht krijgt die u verdient.


De technisch ervaren en creatieve gietvloerexperts van Het Gietvloer Huys hebben de knowhow om voor uw woning of bedrijf een maatwerk gietvloer aan te brengen, die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit. Onze gietvloer toonzaal is gevestigd in Culemborg, centraal in Nederland. Om u goed van dienst te kunnen zijn en u de juiste aandacht te kunnen geven, werken wij uitsluitend op afspraak.  

 

Afspraak

Via onze website kunt u een afspraak inplannen om langs te komen bij één van onze showrooms. Het Gietvloer Huys heeft de grootste gietvloer toonzaal van Nederland op industrieterrein Pavijen in een modern pand van 1,232 vierkante meter vloeroppervlakte. Daardoor krijgt u een goed beeld van de verschillende soorten gietvloeren die wij aanbieden. In onze toonzaal hebben we voor u een overzicht gemaakt van gietvloeren, beton ciré en nog veel meer. Bovendien lopen we samen door al uw vragen heen zodat u tot een goed besluit kunt komen.

Maak hier een afspraak

Gietvloer toonzaal bezoeken

Onze ruime gietvloer toonzaal is gevestigd in Culemborg in de buurt van de A2. We zijn makkelijk te bereiken en u kunt gratis bij ons voor de deur parkeren. Onze toonzaal is geopend op afspraak. U kunt uw showroomafspraak eenvoudig online inplannen op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Wilt u liever telefonisch een plaatsje reserveren? Dat kan ook via 0345-254510.  

 

Mogelijkheden

De mooiste gietvloeren bekijkt u idealiter in het echt in onze toonzaal in Culemborg. We snappen dat u een nieuwe gietvloer niet zomaar kiest en daarom kunt u in onze toonzaal alle soorten gietvloeren zien, voelen en belopen. We laten u graag alle mogelijkheden zien die het beste passen bij uw wensen en uw pand. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen we u om een afspraak te maken voor het bezoeken van de gietvloer toonzaal. Komt u een kijkje nemen in onze toonzaal? U bent van harte welkom om onze gietvloeren uit te proberen en met eigen ogen te bekijken. 

 

Vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming is één van de onderscheidende kenmerken van Het Gietvloer Huys. We kunnen klanten volledig ontzorgen, doordat we ook vloerverwarming aanleggen. Veel gietvloeren zijn immers bij uitstek geschikt om te combineren met vloerverwarming. Het Gietvloer Huys voert meerdere gietvloeren in zijn collectie. De PU-gietvloer blijft populair door de positieve ervaringen die mensen hierover met elkaar delen. Daarnaast is het voor nieuwbouwwoningen de beste toepasbare vloer in combinatie met een warmtepomp. Een PU gietvloer is elastisch en geleidt het beste de warmte en koelte van een waterpomp. Deze vloer is daardoor een zuinige en groene keuze. Kom naar onze gietvloer toonzaal in Culemborg en laat u overtuigen door onze mogelijkheden.  

Vraag offerte aan

Ecologisch

 

Het Gietvloer Huys voert ook een nieuw type vloer in zijn collectie: de liquid designvloer. In de nieuwe gietvloer toonzaal is deze in een oppervlakte van 150 m2 te bekijken en valt er ook een wand met stalen te bewonderen. Het Gietvloer Huys is de eerste in Nederland met zo’n groot liquid design toonzaaloppervlakte. Het grote voordeel van deze gietvloer is het ecologische karakter wegens het gebruik van kurk in plaat van kunstharsen. Er is duidelijk een groeiende behoefte aan meer duurzaamheid. Bij die trend en consumentenbehoeften sluiten we ons graag aan. De liquid designvloer is naast een enorm duurzame, een veerkrachtige vloer en heeft bovenal een prachtige, naturel look met een warme uitstraling. Voor meer gietvloerideeën is onze toonzaal uw bezoek meer dan waard.  

 

Zienswijze van Het Gietvloer Huys

Bij het Gietvloer Huys hebt u slechts met één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid bij het leggen van uw gietvloer. Het Gietvloer Huys en zijn zusterondernemingen werken alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt. Dat deze filosofie aanslaat mag duidelijk zijn. Daarnaast gaan we voor de hoogste kwaliteit en dat merken onze klanten. Iedere dag opnieuw.

Bel ons voor advies

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op