Gietvloer Zoetermeer

Bent u op zoek naar een gietvloer die van uw interieur een perfect plaatje maakt in Zoetermeer? En wilt u degelijke en gedreven vakmensen over de vloer van uw woning? Dan bent u bij Het Gietvloer Huys aan het juiste adres. Wij leveren u de beste gietvloer en het beste microcement. Bovendien leggen wij uw nieuwe gietvloer volledig in eigen beheer. Alleen zo weten we zeker dat we de hoogste kwaliteit gietvloeren kunnen waarborgen. 

Showroom afspraak

Experts in Gietvloeren

Zoekt u doorgewinterde experts voor laten maken uw gietvloer? Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren in Zoetermeer. Wij kennen de beste materialen en de eigenschappen van een gietvloer op elke ondergrond. We adviseren u bij het samenstellen van de kleuren. En we verstaan de kunst om u wegwijs te maken in de onuitputtelijke mogelijkheden van onze vloeren.

Gietvloer Offerte

Gietvloer met vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe vloer in Zoetermeer. 

Meer over vloerverwarming

PU Gietvloer Zoetermeer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Zoekt u een licht elastische vloer, die niet scheurt en makkelijk in onderhoud is? Neem dan contant met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in Zoetermeer. Denkt u erover bij Het Gietvloer Huys een gietvloer aan te schaffen voor uw woning, kantoor of bedrijfsruimte? Dan zetten we alle voordelen nog even voor u op een rijtje.

  • Alles in eigen beheer
  • Gietvloer en vloerverwarming van één leverancier
  • Gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring
  • Eerlijk en gedegen advies
  • Transparante werkwijze
Gietvloer kleuren

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op