Epoxy Gietvloer

Epoxy Gietvloeren zijn vloeren die tegen een behoorlijke stoot kunnen. Dankzij het keiharde materiaal zijn deze gietvloeren zeer geschikt voor industriële toepassingen, waaronder: bouwmarkten, garages en bedrijfshallen. Epoxy is door zijn sterke en vloeistofdichte eigenschappen erg geschikt als coatingmateriaal voor industrievloeren. Het is bestand tegen chemicaliën en zuren en kan zonder probleem het gewicht van zware machines en voertuigen verdragen. Een voorwaarde hierbij is dat de ondergrond volledig stabiel is.

Offerte Aanvragen

Effecten Epoxy Gietvloer

Epoxy is vrij hard, dus minder flexibel dan bijvoorbeeld de PU Gietvloer. Het Gietvloer Huys past epoxy veel toe in showrooms, winkelruimtes en in tal van takken binnen de industrie. Het materiaal wat gebruikt wordt is glashelder. Daardoor kunnen er allerlei toevoegingen aan een Epoxy vloer gedaan worden zoals: glitters, bedrijfslogo’s of reclame-uitingen. Keuze en uitvoeringen zijn natuurlijk bespreekbaar.

Onderhoud

Onderhouden en reinigen is zeer gemakkelijk. Een epoxyvloer is beter bestand tegen alle soorten schoonmaakmiddelen dan andere gietvloeren. Heeft u een epoxyvloer in uw woning? Dan kunt de gietvloer gemakkelijk schoonmaken met een stofzuiger of vegen met een zachte borstel. Hiermee voorkomt u krassen op uw vloer. De vloer bestaat uit verschillende lagen, daardoor kunt u de toplaag gemakkelijk laten vervangen. Dit is meestal pas nodig na 5 jaar.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op