Liquid Design gietvloer

De specialisten van Het Gietvloer Huys hebben een geheel nieuwe vloer in het assortiment opgenomen, namelijk de liquid designvloer. Deze vloer onderscheidt zich duidelijk van de bestaande gietvloeren zoals PU of epoxy. De liquid designvloer is een veerkrachtige vloer, die niet zal scheuren en heeft bovenal een prachtige, naturel look en een warme uitstraling. Deze vloer is de finishing touch van uw ruimte: het is net of u op een zacht verende bosgrond loopt. Bovendien is deze liquid designvloer in vele kleuren te verkrijgen.

Natuurlijke grondstoffen, duurzaam en milieuvriendelijk

De vloer is samengesteld uit een aantal componenten, te weten: kurk, lijnolie en een polymeerbindmiddel. Deze producten zijn opnieuw te gebruiken en milieuvriendelijk. Bovendien bevat deze vloer geen weekmakers, dus deze is onschadelijk voor de gezondheid van mens en dier. We hebben de verantwoordelijkheid voor onze toekomst, die van onze kinderen en het milieu. Dat maakt deze vloeren tot een verantwoorde keuze.

Offerte Aanvragen

Toepasbaar in allerlei ruimtes

De liquid designvloer is geschikt voor allerlei soorten ruimtes, van hotel tot restaurant, maar ook in winkels, woningen, zorginstellingen en kantines. We kunnen de vloer kan naadloos plaatsen. Dat geldt ook voor ruimtes met grillige vormen en lastige hoeken. De vloer heeft een lichte structuur. Dit komt omdat er kurk in het materiaal is verwerkt. Bovendien is de vloer veerkrachtig, maar ook taai waardoor deze tegen een stootje kan.

De voordelen van de liquid designvloer

• Warm, sfeervol en blijvend veerkrachtig
• Natuurlijke en milieuvriendelijke stoffen
• Naadloos te leggen
• Grote diversiteit aan kleuren
• Slijtvast, taai, vuilbestendig en duurzaam
• UV bestendig

Combinatie met vloerverwarming

Het voordeel van de liquid designvloer is dat deze met een laagdikte van 3 á 4 mm een zeer goede warmtegeleider is. Dit komt het rendement van uw vloerverwarming zeker ten goede. Andere vloeren, zoals parket of tegels hebben vaak een remmende werking op de isolerende factor van uw vloerverwarming. Een liquid designvloer is dus uitermate goed te combineren met uw vloerverwarming. Bovendien neemt deze gietvloer snel de omgevingstemperatuur aan. Het lopen op blote voeten is daarmee erg aangenaam.

De liquid designvloer ontstaat door twee componenten te mengen. Dit mengsel brengen we vervolgens naadloos en richtingloos aan. Bij andere vloeren, zoals: vloerbedekking, tegels of een houten vloer is er bijna altijd sprake van snijverlies. Daar is bij dit product geen sprake van. De vloer is beloopbaar na twaalf tot vierentwintig uur. Na droging is het raadzaam om de vloer af te lakken voor een matglanzend resultaat. De lak is volledig uitgehard na ongeveer acht dagen. Wilt u meer informatie over deze wondermooie vloer of wilt u een prijsopgave ontvangen? Vult u dan ons contactformulier in. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar via 0345 254410 of info@hetgietvloerhuys.nl. 

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op