Marmerstone vloer

De Marmerstone vloer is een vloer die naadloos wordt aangebracht en bestaat uit stukjes marmer. Deze gemalen stukjes marmer hebben ieder hun eigen kleur, vorm en hardheid. Dit geeft niet alleen een moderne maar ook natuurlijke uitstraling aan uw woning. Het marmer is gehakt uit brokken natuursteen waar de scherpe kanten afgehaald zijn. Met marmerstone haalt u een slijtvaste en exclusieve vloer in huis die erg lang meegaat.  

Offerte aanvragen

Voordelen marmerstone

De natuurlijke kleur van het marmer, en de patronen waarin het marmer aangebracht kan worden, maken deze vloer geschikt voor élk interieur.

• De looks van een grindvloer
• Kleurvast
• Naadloos
• Onderhoudsvriendelijk
• Geluidsabsorberend
• Geschikt voor vloerverwarming
• Geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Advies aanvragen

Onderhoud van een marmerstone vloer

Het onderhoud is te vergelijken met die van een gewone grindvloer. Een marmerstone vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Het marmer absorbeert vuil en stof waardoor het niet gelijk zichtbaar is. Door eenvoudigweg de vloer te stofzuigen kan al het vuil verwijderd worden.


Mocht er vasthoudende vuiligheid achterblijven kunt u dit weghalen met warm water en een schuurborstel. Let op met reinigingsmiddelen zoals groene zeep, deze maken de vloer juist vuil en plakkerig.

Marmerstone vloer leggen

Marmerstone vloeren kunnen door het gehele huis gelegd worden, van deur tot deur. Zo wordt het de ideale vloer voor elke ruimte. Voor natte ruimtes, zoals de badkamer of douche, is een marmerstonevloer minder geschikt omdat het van nature een poreus gesteente is. U kunt de vloer een seal geven, waardoor hij optimaal beschermd wordt. Echter komt de marmerstone vloer het beste tot zijn recht zonder seal. Laat u zich hierover vooral door ons informeren.  


Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op