Badkamer

Een gietvloer in uw badkamer is een uitstekend idee. De gietvloeren zijn niet alleen mooi voor het oog maar ook zeker praktisch. Kom tot de ontdekking waarom een gietvloer voor uw badkamer meer dan uitstekend idee is. Duurzaam, robuust en een prachtige uitstraling. Het gietvloer Huys legt de gietvloeren geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit geitvloeren te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar, u hebt nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere industriële look, of toch liever een warme landelijke uitstraling?

- Wilt u ook een stijlvolle stijllvolle? Kies dan voor een gietvloer! 
- Vervaardigd met de best geteste materialen 
- Beschikbaar in diverse kleuren 
- Nauw contact met de eigenaar 
- Geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer

Een PU-gietvloer in de badkamer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Doordat een PU-vloer vloeistofdicht en eenvoudig schoon te maken is zijn ze erg geschikt voor gebruik in een natte ruimte zoals een badkamer. Zoekt u een warme karakteristieke maar ook comfortabele vloer? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer in de badkamer.

Creëer eenheid in uw badkamer door middel van een gietvloer

Onze gietvloeren zijn mogelijk in talloze kleuren. Op deze manier is er voor iedere badkamer een passende optie. Gaat u voor een industriële look of breng sfeer in uw interieur doormiddel van een landelijke uitstraling. Of toch liever een unieke kleur combinatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Klanten met een gietvloer in hun keuken van het Gietvloer Huys

Bij Het Gietvloer Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van reviews van onze te vrede klanten:

"Fijne partij om mee samen te werken., komen hun afspraken netjes na. Gaan echt voor het eindresultaat, dat is het enige wat bij Het Gietvloer Huys telt. Een van de weinige partijen die ook kleine oppervlakken doen zoals het toilet/badkamers. Kortom niet meer verder zoeken!' 
- Eric van Klaveren -

Ook een stijlvolle gietvloer in uw keulen? Neem dan contact op.

Veelgestelde vragen over een Gietvloer in de badkamer

Is een gietvloer geschikt voor een badkamer?
Doordat gitvloeren naadloos zijn, zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Ook voor langer termijn is dit prettig, er zijn geen naden waar vuil of kalk in terecht kan komen. Een gietvloer is erg geschikt voor een keuken, dit komt door verschillende eigenschappen. 

Zijn gietvloeren mogelijk in combinatie met vloerverwarming?
Jazeker, dit is een perfecte combinatie! Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere badkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

Zijn gietvloeren enorm duur?
De prijs van de gietvloer is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen. Dan zal blijken dat wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen. Vraag een offerte aan of maak een afspraak.

Leggen jullie de gietvloeren zelf?
Jazeker! Wij leggen de gietvloeren geheel in eigen beheer. U heeft bij ons nauw contact met de eigenaar waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Offerte aanvragen voor een gietvloer in de Badkamer

Ga voor een voor een praktische maar stijlvolle vloer in uw badkamer. Wij van het Gietvloer Huys staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Het Gietvloer Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van gietvloeren. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in deze veelzijdige vloeren. Vraag hier eenvoudig een offert aan. Bij het Gietvloer Huys leveren we extreem veel service. Koopt u een gietvloer bij Het Gietvloer Huys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloer.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op