Gietvloer met betonlook

Zoekt u een naadloze gietvloer met betonlook die een industriële uitstraling heeft? Dan gaat u daarvoor bij Het Gietvloer Huys zeker slagen. De industriële look is trendy en al jaren zeer populair. Deze moderne stijl is basic, strak, stijlvol en creëert open ruimtes. De gietvloer die hier prachtig bij aansluit is de betonlook gietvloer. Dit type vloer bestaat uit kunststof in plaats van echt beton en is zeer in trek als ondergrond bij bedrijfspanden en woningen. Door de waterdichte materialen is de betonlook gietvloer onderhoudsarm, gemakkelijk schoon te houden, vochtbestendig en uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Naadloze gietvloer met betonlook voor woning

De mogelijkheden voor een gietvloer met betonlook zijn eindeloos bij Het Gietvloer Huys. Wij adviseren u hier graag bij. De keuze voor een betonlook gietvloer bepaalt u zelf. Elke gewenste kleur is mogelijk en zelfs een combinatie van kleuren behoort tot de mogelijkheden. Hiermee creëren we een bijzonder effect.

Naadloze gietvloer met betonlook voor bedrijf

Die effecten zijn ook heel geschikt voor bedrijfsvloeren. Een gietvloer met betonlook treft u steeds vaker aan in paramedische centra, kantoren en winkelpanden. Een epoxyvloer is een vloer met betonlook die met name gebruikt wordt in industriële ruimtes. Vanwege de hoge mechanische en chemische belastbaarheid is een betonlook epoxyvloer perfect voor in een industriële omgeving.

Voordelen

Een betonlook gietvloer kent vele voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo is een gietvloer met betonlook naadloos, slijtvast en bijzonder eenvoudig in het onderhoud. Stofzuigen en dweilen is voldoende om de betonlook vloer in een perfecte staat te houden.

• Hoge belastbaarheid
• Naadloos en slijtvast
• Onderhoudsarm
• Vloerverwarming mogelijk

Geschikt voor vloerverwarming

Dat een gietvloer met betonlook geschikt is voor vloerverwarming is heel voorzichtig uitgedrukt. De combinatie van een betonlook gietvloer met vloerverwarming is ideaal, omdat een gietvloer optimaal warmte geleidt en daardoor zorgt dat uw vloerverwarming optimaal zijn werk kan doen. Alle energie die in de vloerverwarming gaat, zet het systeem om in warmte om jouw huis of kantoor te verwarmen. Of u nu de woonkamer, badkamer, slaapkamer of het kantoor met een gietvloer met betonlook van de combinatie met vloerverwarming wilt zien? Het is overal mogelijk.

Onderhoudsarme vloer

Uw gietvloer met betonlook heeft geen speciale, grote onderhoudsbeurt nodig. Deze schoonmaken is voldoende om uw betonlook gietvloer in uitstekende staat te houden. Als u kiest voor een onderhoudsvrije gietvloer hebt u dus geen omkijken naar de vloer, terwijl de hoge kwaliteit behouden blijft. Met onze betonlook gietvloeren creëert u een vloeistofdichte, drempelloze en zeer hygiënische leef- of werkomgeving voor uzelf en anderen.

Duurzame gietvloer

U laat één keer een gietvloer aanleggen en hebt er daarna tientallen jaren plezier van. Doordat een gietvloer zo lang meegaat, onderhoudsvriendelijk is en aangelegd wordt zonder materiaalverspilling of afval is het een duurzame oplossing. Een gietvloer met betonlook is een toekomstbestendige vloer waarmee u stappen zet in het verduurzamen van uw woning. Na verloop van tijd laat u uw gietvloer eenvoudig opknappen of vernieuwen met een nieuwe toplaag. Bovendien kan uw gietvloer na jaren woonplezier worden gerecycled om een nieuwe duurzame gietvloer mee te maken.

Toekomstbestendig

Samen vormen deze voordelen van een gietvloer met betonlook (duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en de combinatie met vloerverwarming) de meest toekomstbestendige vloer voor u. U laat door de specialisten van Het Gietvloer Huys één keer een gietvoer in hoge kwaliteit betonlook aanleggen en zit daarmee geramd voor de toekomst. Ook als u - of een van uw gezinsleden - op den duur minder goed ter been is, hebt u al een vlakke, drempelvrije omgeving.

Bespaar op uw gietvloer met betonlook door middel van collectieve inkoop

De prijs van een gietvloer met betonlook per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u deze overweegt aan te schaffen, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw - nieuwe - buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een vloer van Het Gietvloer Huys kiezen, kunt u flink op de kosten van uw nieuwe betonvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op