Showroom betonvloeren

Wilt u zelf de uitstraling en het comfort van onze betonvloeren ervaren in een moderne showroom? Komt u dan langs bij onze vestiging in Culemborg. Zes dagen per week staan onze specialisten u hier graag zonder enige verplichting te woord. Houdt u er wel rekening mee dat u van te voren een afspraak inplant zodat u alle aandacht krijgt die u verdient? De technisch ervaren en creatieve betonvloerexperts van Het Gietvloer Huys hebben de knowhow om voor uw woning of bedrijf een maatwerk gietvloer in betonlook aan te brengen, die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit.

Afspraak

Via onze website kunt u een showroom afspraak inplannen om langs te komen bij onze showroom in betonlook gietvloeren. Het Gietvloer Huys heeft de grootste showroom van Nederland. Daardoor krijgt u een goed beeld van de verschillende soorten gietvloeren die wij aanbieden. In onze showroom hebben we voor een overzicht gemaakt van betonvloeren en nog veel meer. Bovendien lopen we samen door al uw vragen heen zodat u tot een goed besluit kunt komen.

Showroom bezoeken

Onze eigentijdse showroom in gevestigd in Culemborg in de buurt van de A2. We zijn makkelijk te bereiken en u kunt gratis bij ons voor de deur parkeren. Bekijk hier onze adresgegevens. De showroom is geopend op afspraak. U kunt uw showroomafspraak eenvoudig online inplannen op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. 

Mogelijkheden showroom betonvloeren

De mooiste betonlook gietvloeren bekijkt u idealiter in het echt in onze showroom in Culemborg. We snappen dat u een nieuwe vloer niet zomaar kiest en daarom kunt u in onze showroom alle soorten gietvloeren in betonlook zien, voelen en belopen. We laten u graag alle mogelijkheden zien die het beste passen bij uw wensen en uw pand. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, vragen we u om een afspraak te maken voor het bezoeken van de showroom. Komt u een kijkje nemen in onze showroom betonvloeren? U bent van harte welkom om onze betonvloeren te ‘testen’ en met eigen ogen te bekijken. U bent van harte welkom in de grootste Nederlandse gietvloershowroom met ruim 1.200 m2 aan oppervlakte. De van oudsher populaire PU-gietvloer speelt bij Het Gietvloer Huys nog steeds de hoofdrol. Daarnaast zien we in onze showroom een groeiende vraag naar gietvloeren in betonlook, metallic, liquid design en beton ciré in diverse kleuren.

Vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming is één van de onderscheidende kenmerken van Het Gietvloer Huys. We kunnen klanten volledig ontzorgen, doordat we ook vloerverwarming aanleggen. Veel gietvloeren in betonlook zijn immers bij uitstek geschikt om te combineren met vloerverwarming. Het Gietvloer Huys voert meerdere gietvloeren in zijn collectie. Kom voor betonvloeren en vloerverwarming naar onze showroom in Culemborg en laat u overtuigen door onze mogelijkheden.
Bespaar op uw gietvloer doormiddel van collectieve inkoop
De prijs van een betonlook gietvloer per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u een bezoek hebt gebracht aan onze vestiging, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw - nieuwe - buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een vloer van Het Gietvloer Huys kiezen, kunt u flink op de kosten van uw nieuwe betonvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%.

Zienswijze van Het Gietvloer Huys

Bij het Gietvloer Huys hebt u slechts met één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid bij leggen van uw betonvloer. Het Gietvloer Huys en zijn zusterondernemingen werken alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt. Daarnaast gaan we voor de hoogste kwaliteit en dat merken onze klanten. Iedere dag opnieuw. Komt u daarom ook naar onze showroom voor betonlook gietvloeren in Culemborg.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op