Metallic gietvloer: echte eyecatcher

Een metallic vloer, oftewel een epoxyvloer is deze dagen helemaal hot. Deze unieke en robuuste vloer wordt volledig met de hand gelegd en is niet meer te missen in het hedendaagse interieur. De metallic look is uniek en heeft de glans van aluminium, reflectie van koper en het patina van brons. En extra bijzonder is dat de zachte maar levendige kleuren van de metallic vloer altijd anders sprankelen. Het typische effect van de epoxyvloer geeft uw interieur een warme, natuurlijke uitstraling. Deze vloer steelt echt de show. 

Offerte aanvragen

Voordelen metallic gietvloer

De voordelen van een metallic vloer zijn voor velen de reden geweest om de marmeren look vloer vol overtuiging aan te schaffen. De vloer is namelijk erg uniek en is niet voor niets de favoriet van velen... Hier een onze voordelen:

  • De vloer voelt comfortabel en warm
  • Naadloos gelegd & dempt geluid
  • Makkelijk in onderhoud
  • Dit gietvloer systeem is overal in huis inzetbaar
  • Beschikbaar in 4 kleuren
  • Te combineren met vloerverwarming
Bezoek onze showroom

Kleuren metallic gietvloer

Weet u al in welke ruimte u een metallic gietvloer van Het Gietvloer Huys wilt laten leggen? Dat komt goed uit, want deze gietvloer kunt u overal in huis toepassen. Dus ook in de badkamer, het is namelijk een elastische en vloeistofdichte vloer. 

Natuurlijk wilt u wel een vloer die bij uw stijl past. Geen zorgen, deze gietvloer met marmerlook is in 4 kleuren te verkrijgen. Terracottatinten om precies te zijn; in goud, koper, zilver en roest.

Komt u deze prachtige metallic vloer bekijken in onze showroom? Maak een afspraak, dan maken wij de tijd voor u vrij die u verdient. 

Bezoek onze showroom

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op