Microcement Vloer

Bij Het Gietvloer Huys vindt u het grootste en mooiste aanbod microcement vloeren voor woningen en bedrijven. Onze microcement kwaliteitsvloeren zijn duurzaam, onderhoudsvrij en heel aantrekkelijk geprijsd. Een gietvloer in microcement is niet alleen erg praktisch, maar ook sfeervol en modern.

Door de vele opties in kleur, materiaal en afwerkingen koopt u bij onze microcement gietvloeren die volledig aan te passen zijn naar uw persoonlijke wensen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos, dus er is altijd een perfecte gietvloer voor uw woning, kantoor, wachtruimte of complete bedrijfspand. Wij leveren en leggen uw vloer in heel Nederland en in overleg daarbuiten. 


Hoogste kwaliteit
Het Gietvloer Huys koopt u alleen vloeren in microcement van de allerhoogste kwaliteit voor uw woning, organisatie of onderneming.

De mooiste microcement vloeren

Een microcement vloer van dé specialist van Nederland
Bent u op zoek naar een specialist in prachtige design gietvloeren of stevige industriële bedrijfsvloeren in microcement? Door onze jarenlange ervaring zijn we experts in het leggen van microcement gietvloeren in iedere ruimte en voor elke toepassing. Onze gietvloeren in microcement zijn van de allerhoogste kwaliteit, hebben een strakke of juist natuurlijke uitstraling. Ze zijn volledig naar uw persoonlijke wensen te vormen. U kunt bij ons terecht voor het kopen van gietvloeren, epoxyvloeren, betonvloeren, betonlook vloeren, designvloeren, egaline vloeren, microcement, vloercoatings en vloerverwarming.


Bezoek onze showroom

Wilt u meer informatie over ons uitgebreide aanbod gietvloeren in microcement of wilt u ze liever in het echt zien en testen in één van onze twee showrooms? Neem dan contact met ons op via de onderstaande button.

Microcement vloer als de perfecte basis

Microcement vormt perfecte basis
Wilt u een vloer van microcement in uw woning of onderneming? Er zijn vele redenen om voor deze vloeren te kiezen. Ze zijn een prachtige basis voor iedere ruimte in huis en laten uw interieur extra tot zijn recht komen; alsof het een foto ervan zo in een woonmagazine past. En omdat de specialisten van Het Gietvloer Huys uw microcement vloer naadloos leggen ontstaat een enorm gevoel van ruimte in uw woning of ondernemingspand.


Mogelijkheden

Door de vele mogelijkheden past een microcement vloer bij elke woonstijl, van industrieel tot rustiek. De microcement vloeren van Het Gietvloer Huys zijn verkrijgbaar in meerdere ral- en NCS-kleuren. Voor een definitieve kleurkeuze raden wij uiteraard aan om die keuze te maken bij ons in de showroom. Maar op basis van ons kleurenschema kunt u alvast een indruk krijgen van de standaard kleuren die wij hanteren voor de microcement vloeren. Een garantie voor een perfecte match met uw interieur. Van en met de microcement vloeren van Het Gietvloer Huys hebt u jarenlang zorgeloos plezier.

Offerte Microcement Vloer

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op