Gietvloeren voor Particulieren

Wij leggen een gietvloer die van uw interieur een perfect plaatje maakt. We gaan namelijk voor de hoogste kwaliteit en dat merkt u. De vloeren voelen bijvoorbeeld zelfs op blote voeten heel prettig aan. Kunt u advies gebruiken voor u een keuze maakt? Geen probleem. Onze specialisten hebben meer dan tien jaar ervaring en helpen u graag op weg. Ook is het mogelijk om gratis kleuradvies te krijgen voor uw vloer. Er zijn vele redenen om voor de vloeren van Het Gietvloer Huys te kiezen. Ze vormen een prachtige basis voor iedere ruimte in uw huis en laten uw interieur extra tot zijn recht komen. Omdat uw vloer naadloos ligt, ontstaat er een enorm gevoel van ruimte.

Offerte Aanvragen

Matchend bij elke woonstijl

Door zijn vele mogelijkheden past een gietvloer naadloos bij elke woonstijl: van industrieel tot rustiek en van modern tot klassiek. De gietvloeren van Het Gietvloer Huys zijn verkrijgbaar in meer kleuren dan u voor mogelijk hield. Een schitterende match met uw interieur is dus het minst wat u mag verwachten van onze gietvloeren. Een gietvloer is de ideale oplossing voor iedere ruimte. Deze strakke designvloeren geven een eigentijdse uitstraling aan ieder vertrek. De keuken is tegenwoordig minstens zo belangrijk als de woonkamer. In de keuken wordt niet alleen gekookt, maar ook gegeten en geleefd. Een gietvloer loopt naadloos over van de woonkamer naar uw woonkeuken en dat zorgt voor eenheid en rust in uw interieur.

Voordelen van een Gietvloer

Een gietvloer is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook nog eens uitzonderlijk praktisch. Juist in de keuken, waar je te maken hebt met allerlei soorten vuil, is het belangrijk dat een vloer eenvoudig te reinigen is. De voordelen van een gietvloer van Het Gietvloer Huys zijn:

• warm, comfortabel en perfect in combinatie met vloerverwarming
• in iedere kleur verkrijgbaar
• makkelijk te onderhouden
• strak, naadloos en trendy
• duurzaam en slijtvast
• vrij van verborgen vuil of stofmijt

Een gietvloer voor iedereen

Een gietvloer is eenvoudig aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen en is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Een gietvloer blijft vijftien tot twintig jaar mooi, mits u deze goed onderhoudt.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op