PU gietvloer

Wat is een PU gietvloer?

Een PU gietvloer, ook wel een polyurethaan vloer, gaat jaren mee en is een ware trend. De PU vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Deze PU gietvloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. De vloer is prachtig te combineren met een fijn kleed en wat leuke planten. Laat u inspireren op onze inspiratiepagina.

Moderne PU gietvloer

Tegenwoordig zijn naadloze industriele PU gietvloeren overal te vinden. Ze zijn erg interessant voor de industrie, maar ook voor kantoren, woonkamers en badkamers tot keukens. Dat vinden vinden we bij Het Gietvloer Huys niet gek, wanneer je kijkt naar het resultaat. De PU gietvloer is prachtig te combineren bij een industriële look in uw woning, maar ook met vintage items en warme materialen straalt de vloer. De polyurethaan gietvloer is ook nog eens waterdicht en u heeft eindeloze keuze in kleuren en patronen. 


Gaat u voor onze betonlook PU gietvloer of zoekt u juist een strakke moderne beton cire vloer? Of toch net wat meer outside the box en gaat u voor een PU gietvloer met flakes? Ontdek de vloer die bij u past! Neem contact met ons op voor advies op maat.

Advies op maat

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op