PU gietvloer offerte aanvragen

Een PU (polyurethaan) vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond aanbrengen. Deze vloer is licht elastisch, scheurt niet en is makkelijk te onderhouden. Door de strakke uitvoering van de vloer past deze perfect in een modern interieur. Lees hier meer over de prijs en de mogelijkheden van een polyurethaan gietvloer. 

Offerte aanvragen

Waarom een offerte aanvragen voor een PU gietvloer?

Zowel voor industrie als woonhuizen: Vroeger werden gietvloeren vooral in industriële omgevingen of winkels gebruikt. Toch vinden zij meer en meer hun weg naar de particuliere woning. Een polyurethaan vloer past prima in een moderne woning. Een PU-vloer is een warme gietvloer met een huiselijke uitstraling die gerieflijk aanvoelt. In steeds meer sectoren vinden deze vloeren een toepassing. Het marktaandeel van de PU gietvloer bedraagt inmiddels 10%. wij kijken graag met u samen naar de mogelijkheden, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen een PU gietvloer?

geen onderhoud
• eenvoudig te combineren met vloerverwarming
• geluiddempend
• geschikt voor nieuwbouw en renovatie
• brandwerend
• hypoallergeen
• zacht en flexibel
• naadloos, strak en vloeistofdicht
• eventueel buiten toepasbaar
• uv-bestendig
• in alle kleuren en looks verkrijgbaar

Richtprijzen PU-vloeren van Gietvloer Huys

De prijzen van onze PU-vloeren zijn afhankelijk van het aantal vierkanten meters. De PU-vloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m2. Als u een nieuwbouwhuis hebt gekocht, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw nieuwe buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor een gietvloer van Het Gietvloer Huys kiezen kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot 10%. Een vloer met een oppervlakte tussen de 1 en de 25 vierkante meter heeft geen meterprijs maar een starttarief. De kosten van een PU-gietvloer tussen de 1 en 25 vierkante meter is 2.950 Euro. Boven de 25 vierkante meter tot 100m² hanteren we richtprijzen die u hier terug kan vinden.

Voor een PU-vloer met een oppervlakte groter dan 200m² zijn de prijzen op aanvraag.   

Offerte aanvragen

Een PU vloer op uw bestaande ondervloer

Als u zich af afvraagt of wij uw gietvloer op uw bestaande vloer kunnen leggen, dan is het antwoord in vrijwel alle gevallen JA. De vloeren van Het Gietvloer Huys brengen wij op praktisch elke ondergrond aan. Beton, zandcement, maar ook tegels of zelfs een houten vloer zijn geen probleem. Wij zorgen voor de juiste voorbewerking en geven u vanzelfsprekend garantie op de hechting van de vloer.

Het Gietvloer Huys

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de pvc-gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer?


Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Het Gietvloer Huys middels het contactformulier of mail naar info@hetgietvloerhuys.nl en laat u eerst goed en informeren over de prijs van de PU-vloer per m2.

 

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op