PU gietvloer prijs

Wanneer u kiest voor een PU gietvloer zijn de initiële kosten misschien iets hoger maar u kiest wel voor een vloer voor het leven. PU gietvloeren zijn erg duurzaam en gaan ontzettend lang mee. Afhankelijk van de belasting en het onderhoud van de PU gietvloer vaak nog veel langer dan we verwachten. Een gietvloer is een echte trend op het moment; een strakke maar warme vloer die ook nog eens hygiënisch en makkelijk schoon te houden is ook. Een PU gietvloer neemt warmte uit de omgeving op en voelt daarom warm en zacht aan de voeten.

Gietvloerprijs berekenen


Eigenschappen va een PU gietvloer

Een PU gietvloer heeft geen zichtbare randen, naden en kieren en is daardoor erg gemakkelijk goed schoon te houden. PU gietvloeren kunnen gegoten worden in alle kleuren en tinten. Ook is het mogelijk om bedrijfslogo’s, logo’s, patronen en teksten in uw PU gietvloer te gieten. Een PU gietvloer neemt warmte op uit de omgeving en voelt daardoor altijd lekker warm en zacht aan de voeten. Een PU gietvloer is waterdicht en vloeistofdicht waardoor een PU gietvloer ook toegepast kan worden in natte ruimtes. Ook is een PU gietvloer UV-bestending waardoor de gietvloer nauwelijks verkleurd noch kwetsbaarder wordt over de decennia heen. Bovendien is een PU gietvloer ook bruikbaar in combinatie met vloerverwarming. Het fijne van Gietvloer Huys is dat wij zowel gietvloeren gieten als vloerverwarming leggen. U bent dus bij ons in één keer klaar.

Richtprijzen gietvloeren van Het Gietvloer Huys

Afhankelijk van de oppervlakte van de vloer, kunnen we andere prijzen hanteren. Hoe groter de oppervlakte van de vloer, des te voordeliger Gietvloer Huys een gietvloer kan aanbieden. De kosten van een gietvloer zijn ook afhankelijk van het gekozen materiaal, de ondergrond waarop de gietvloer komt en de hoeveelheid gietlagen en opbouw van de gietlagen. Onderstaande prijzen zijn indicatief.

Een vloer met een oppervlakte tussen de 1 en de 25 vierkante meter heeft geen meterprijs maar een starttarief. De kosten van een PU-gietvloer tussen de 1 en 25 vierkante meter is 2.950 Euro. Voor Woonbeton is dit 3.150 Euro. Voor Microcement en Beton-cire is dit 3.850 Euro. U kunt de richtprijzen hier terugvinden.

Voor gietvloeren met een oppervlakte groter dan 100m² zijn de prijzen op aanvraag.

Het Gietvloer Huys

Bij het aanbrengen van een gietvloer is het van belang dat het aanleggen van de gietvloer wordt uitgevoerd door een expert met veel ervaring, het juiste materiaal en een uitstekende staat van dienst ondersteund door veel goede reviews! Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het aanleggen van uw gietvloer?

Neem direct vrijblijvend contact met Het Gietvloer Huys op middels het contactformulier of mail naar info@hetgietvloerhuys.nl en laat u eerst goed en vrijblijvend informeren over de prijs van een PU gietvloer.

Gietvloerprijs berekenen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op