Vloerverwarming

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Het Gietvloer Huys biedt u die prettige combinatie aan. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe vloer. Het Gietvloer Huys werkt alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt.

Rendement

De gietvloeren Het Gietvloer Huys zijn super de luxe in combinatie met vloerverwarming. De vloer is dun en daardoor is het rendement van de vloerverwarming heel hoog. Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Of u nu kiest voor een gietvloer in uw woonkamer, keuken of badkamer, of als basis voor uw kantoor of winkel. Een gietvloer is een comfortabele aanwinst voor iedere ruimte.

Offerte Aanvragen

Wooncomfort

U komt bibberend uw bed uit. Vervolgens bereidt de ijskoude vloer uw voeten een onaangename, kille verrassing. Een overbekend gevoel voor iemand die in Nederland woont. Daar wilt u graag vanaf. In de koudere maanden is er namelijk niets lekkerder dan iedere ochtend op een aangenaam warme vloer te stappen. Met een vloerverwarming van Het Gietvloer Huys rekent u voor eens en altijd af met koude voeten.

Watergedragen

Met een vloerverwarming ervaart u het comfort van een knusse, warme woning. Bij Het Gietvloer Huys specialiseren wij ons in het aanleggen van warmwater vloerverwarming. Met gebruik van een verwarmingsslang die in sleuven onder uw vloer liggen, is heel uw ondervloer gelijkmatig verwarmd.

 

 

Vloerverwarming op iedere ondervloer

Het Gietvloer Huys is sterk in maatwerk vloerverwarming. Wij bieden vloerverwarmingsoplossingen voor ieder type ondervloer. Hiervoor werken wij met twee methoden: infrezen en binden op matten. Het infrezen leent zich goed voor de aanleg van verwarming op bestaande vloeren. Binden op matten is geschikt voor verwarming in nieuwbouw of bij een grondige verbouwing. Vloerverwarming frezen in uw betonvloer en frezen in cement vormen voor de vakmensen van Het Gietvloer Huys geen enkel probleem. Het Gietvloer Huys verzorgt sinds meer dan tien jaar vloerverwarming op maat. Wij weten als geen ander wat echt comfort betekent. Bent u benieuwd naar de voordelen van vloerverwarming? Wij geven u alle informatie. Lees hier de voordelen van vloerverwarming én ontdek de voordelen van het maatwerk dat wij u leveren, zodat u lang blijft genieten van een aangenaam warme vloerverwarming.

Voordelen

• Aangename warmte: Vloerverwarming is een vorm van stralingswarmteoverdracht. Via de vloeroppervlakte verspreidt de warmte zich gelijkmatig. Hierdoor is het mogelijk om de gehele kamer aangenaam warm te houden bij een lagere luchttemperatuur.

• Energiebesparing: Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming voelt een kamer al bij een lagere luchttemperatuur aangenaam aan. Een vloer die eenmaal warm is, houdt deze warmte voor lange tijd vast. Goed voor een efficiënt energieverbruik en goed voor uw portemonnee.

• Onzichtbare verwarming: Kiest u voor een vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan bent u verlost van die grote, ontsierende radiatoren. En dat betekent: meer woonruimte en flexibiliteit bij de inrichting van uw woning.

Waarom vloerverwarming?

Bij Het Gietvloer Huys denken wij met u mee. Onze methoden zijn erop gericht om u maximaal comfort te geven met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. Ontdek de kenmerken van onze werkwijze.

Het Gietvloer Huys helpt u langdurig de voordelen van uw vloerverwarming te ervaren
• Zonder hak- en breekwerk: Wij gaan met precisie te werk en leveren u een goede afwerking van de vloerverwarming.
• Met stofvrij inslijpen: Onze apparatuur slijpt stofvrij sleuven in uw ondervloer voor een vloerverwarming. Zo hoeft u geen meubelen af te dekken en hebt u geen last van hinderlijk stof in de lucht.
• Met een lange garantieperiode: Omdat wij achter onze producten van hoge kwaliteit staan. Zodat u maar één keer een vloerverwarming hoeft te laten leggen om er langdurig van te genieten.

Frezen of binden?
Bij Het Gietvloer Huys hanteren we twee installatiemethoden voor een vloerverwarming. Hiermee maken wij het comfort van een vloerverwarming op iedere ondervloer bereikbaar. Kiest u voor de freesmethode waarbij we sleuven maken voor het aanleggen van uw vloerverwarming? Of toch voor een vloerverwarmingsinstallatie door te binden op matten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze twee opties.

Infrezen vloerverwarming installatie
Wij leggen een vloerverwarmingsinstallatie met de freesmethode in slechts enkele stappen. Voor het frezen verdelen we de ondervloer in groepen. Hiermee leggen we met precisie vast waar iedere sleuf komt te liggen. Het frezen gebeurt stofvrij met een professionele diamantzaagmachine. Vrijkomend stof zuigen we op in handelbare zakken. Deze installatiemethode van een vloerverwarming is geschikt voor zowel bij- als hoofdverwarming. Bij de freesmethode frezen de specialisten van Het Gietvloer Huys de sleuven direct in de dekvloer. U kunt de dekvloer gewoon laten liggen. Een groot voordeel is het feit dat de vloer niet wordt verhoogd. U hebt geen zorgen over deuren die moeten worden ingekort of over een verlaagd keukenblad.

Binden op vloerverwarmingsmatten
Ook bij deze methode verdelen we de ondervloer in groepen. De verwarmingsslang binden we op krimpnetten. Vervolgens brengen we de gehele constructie onder een afwerkvloer. Het Gietvloer Huys beveelt het sterk aan om de vloer te isoleren met isolatiefolie of -platen. Een goede isolering draagt bij aan een efficiënte opwarming van uw vloer. Deze vloerverwarmingsinstallatiemethode kunnen we toepassen als we de afwerkvloer nog moeten aanbrengen. Ook is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de vloer enigszins wordt verhoogd. Vooral drempels en deuren zijn daarna aandachtsgebieden. Net als bij de freesmethode, is het binden op vloerverwarmingsmatten geschikt voor zowel de hoofd- als bijverwarming.

Enthousiast?
Bent u enthousiast geworden voor uw eigen vloerverwarming? Bel of neem contact op via onze contactpagina. Wij nemen de mogelijkheden om een aangename vloerverwarming aan te leggen met u door. Op onze offerte pagina vraagt u eenvoudig een kostenopgave aan. 

Het Vloerverwarmings Huys
Het Vloerverwarmings Huys is ons gespecialiseerde bedrijfsonderdeel voor vloerwerwarmingen voor bedrijven en particulieren voor heel Nederland. Bezoek hier de website van Het Vloerverwarmings Huys voor m2 prijzen en info. 

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op