Woonbeton vloer prijs

U bent op zoek naar een vloer van woonbeton. Een budgetvraag is daarbij meer dan redelijk. Belangrijk zelfs. Wat investeer ik in mijn vloer? Kortom: wat is de woonbeton vloer prijs? De prijs van een woonbeton vloer aanleggen is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het materiaal dat u wilt gebruiken en de ondergrond die al in uw woning ligt. Offerte aanvragen

Combineren met vloerverwarming

Stel vooral al uw vragen aan ons. Wij gaan uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en geven u tegelijkertijd advies over uw nieuwe vloer. En heldere informatie over de prijs van uw nieuwe woonbeton vloer. De woonbeton vloer prijs per vierkante meter is voordeliger bij een groter oppervlak dan bij een kleiner oppervlak. Des te meer het oppervlakte, hoe lager de prijs per m2. Een tip: vraag even rond in de straat of de buren misschien ook geïnteresseerd zijn. Hierdoor kunt u de prijs van uw nieuwe woonbeton vloer belangrijk verlagen.

Bij Het Gietvloer Huys hebben wij het leggen van vloerverwarming en een woonbeton vloer in één hand. Dat drukt tevens de prijs. Wij bieden u die combinatie aan omdat we merken dat mensen dit zeer prettig vinden. Het betekent namelijk dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning. Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang. Ook helpt dit in het bepalen van de woonbeton vloer prijs. De woonbeton vloer is heel geschikt voor vloerverwarming. En daardoor is het rendement van de vloerverwarming heel hoog. De vloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel.

Woonbeton vloer

Steeds meer mensen vallen voor de stevige uitstraling van een woonbeton vloer in hun woning, zeker omdat de prijs gunstig uitvalt. Een vloer met een natuurlijke, robuuste en ruimtelijke uitstraling. Woonbeton lijkt op gewoon beton en past goed bij een industrieel en modern interieur. Het Gietvloer Huys brengt deze vloer naadloos aan. Daardoor is deze zeer onderhoudsvriendelijk. Een vloer van microcement is in diverse kleuren verkrijgbaar. Zonder dat dit de prijs van een woonbeton vloer enorm verhoogt.

Ambachtelijk

Microcement valt onder de noemer gietvloeren, maar is dit eigenlijk niet. Microcement is een product dat we niet gieten, maar ambachtelijk aanbrengen met een spaan. Dit kunt u vergelijken met stucwerk. Door deze manier van aanbrengen ontstaat de krachtige betonlook van een echte betonvloer. Een microcement vloer is samengesteld uit natuurlijke mineralen en grondstoffen. Een vloer van microcement is dus een uiterst duurzame en natuurlijke oplossing!

Woonbeton vloer tegen schappelijke prijs

Woonbeton is eigenlijk een verzamelnaam voor giet- en smeervloeren op cementbasis. Denk daarbij aan: betoncire, cementgebonden gietvloer, minerale gietvloer, leefbeton, microcent, bijna te veel om op te noemen. Het kan zowel strak als robuust aangebracht worden en is doorgaans mogelijk in alle RAL-kleuren. Door de manier van aanbrengen krijgt een woonbeton vloer een prachtige en unieke tekening. Na een gedegen voorbereiding van de ondergrond brengen we de woonbeton vloer tegen een schappelijke prijs aan. Bij een cementgebonden gietvloer wordt hij gegoten, en bij een microcementvloer gesmeerd. Het is bij beide een met de hand uitgevoerd ambacht. En dat bepaalt de niet met een ander type vloer te vergelijken uitstraling van uw woonbeton vloer. Daarna brengen we er na het impregneren van de gietvloer twee slijtvaste transparante toplagen op aan. Kortom: woonbeton is een vloer met een industriële look, een hoog wooncomfort, en verschillende gezichten.

Cement gebonden gietvloer

Onze vloeren zijn allemaal uniek van karakter, maar hebben één ding gemeen. Ze krijgen zonder uitzondering een stevige afwerking met een robuuste en krachtige uitstraling. Zo heeft iedere woonbeton vloer heeft een eigen tekening die uw vloer van woonbeton enig in zijn soort en toch met een lage prijs maakt. Het Gietvloer Huys brengt deze na een gedegen voorbewerking op bijna iedere ondergrond aan.

Wat is cement gebonden gietvloer?

De cementgebonden gietvloer kent benamingen als woonbeton, leefbeton en minerale gietvloer. Het is een op cement gebonden vloer die door polymeren wordt gebonden en op een natuurlijke manier uithardt wanneer er water doorheen wordt gemengd. Tijdens het gietproces ontstaat er een natuurlijke tekening. Na een gedegen voorbereiding van de ondergrond brengen we een cementgebonden gietlaag aan die tijdens de droging zijn tekening krijgt. Dit doen wij met een spaan. Het is degelijk handwerk. En dat bepaalt de onvergelijkelijke uitstraling van uw woonbeton vloer met een toch betaalbarre prijs. Daarna brengen we er na het impregneren van de gietlaag twee slijtvaste transparante toplagen op aan. Kortom: een cementgebonden gietvloer is een vloer met een industriële look, maar met een hoog wooncomfort.

Showroom afspraak boeken

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op