Beton Cire vloeren en wanden

Béton ciré  is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton ciré is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds. Ook op trappen, in badkamers, keukens en op allerlei meubelstukken vindt het zijn toepassing. Een groot voordeel is de naadloze toepassing. De schoonmaak en het onderhoud worden daardoor veel eenvoudiger voor u. 

Offerte aanvragen

Opties

Het Gietvloer Huys biedt u een grote waaier aan opties en afwerkingen in trendy beton ciré dat een enorme populariteit geniet. De keuze maakt u geheel zelf. Ons beton ciré geeft uw ruimtes een uniek en persoonlijk karakter dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de verven met sluier- en metalliceffecten. De ambachtelijke verwerking van ons beton ciré maakt dat elke afwerking zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is vergelijkbaar. Ieder oppervlak is volstrekt enig in zijn soort.

Advies aanvragen

Slijtvast en stijlvol

Bovendien heeft beton ciré een hoge slijtvastheid. Het is zowel uitstekend bestand tegen intensief gebruik in loopzones als tegen het contact met schoonmaakmiddelen. Vandaar dat het veel toepassing vindt in badkamers en keukens.

Waterdicht
De samenstelling van beton ciré heeft enorm veel voordelen. De stoot- en krasvastheid zijn de meest genoemde eigenschappen van dit veelzijdige product. De meeste mensen kiezen echter voor beton ciré, omdat het waterdicht is. U ziet het dan ook vaak terug in badkamers, omdat bijvoorbeeld een tegel minder waterdicht is. Dit komt door de aanwezigheid van voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht, dus ideaal voor het afwerken van uw badkamer.

Showroom bezoeken

Eigen look

Doordat onze specialisten het beton ciré met de hand aanbrengen, kunnen zij dit verwerken op exact de manier die u wilt. Het kan ruw geplaatst en glad gepolijst worden aangebracht. U kunt met beton ciré elke look laten maken die u wenst. Bezoek ook Het Beton Cire Huys, ons speciale bedrijfsonderdeel voor de mooiste Beton Cire oplossingen van Nederland.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op