Basebeton

Basebeton is high-end betonstuc, die naadloos en van nature waterdicht is. Dit maakt het ideaal voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of -vloer? Geen probleem. Je brengt de Basebeton er gewoon overheen aan. Zo heb je zonder sloop- en breekwerk een strakke en hygiënische vloer of wand. Schoonmaken is nu een fluitje van een cent. Ook bij basebeton is het plaatsen van vloerverwarming gemakkelijk mogelijk. 

Als je aan beton denkt denk je vaak aan een doffe grijze en kille kleur. Het tegendeel is echter waar. Dankzij de verschillende uitvoeringen en afwerkingen zijn er oneindig veel mogelijkheden

Duurzaam

Basebeton is een combinatie van cementbestanddelen en hars. Het is sterk, flexibel en levert een duurzame afwerking van uw vloer. Bij Het Gietvloer Huys plaatsen wij een speciale coating over uw basebeton. Door deze coating is Basebeton ook water- en vuilafstotend. Sneuvelt er per ongeluk een kopje koffie? Geen zorgen, dit is gemakkelijk te herstellen. 


Basebeton voor ieder interieur

Wil je Basebeton in andere ruimten? Goed idee. Basebeton is er in zoveel kleuren, dat er altijd een tint is die bij jouw interieur en woonstijl past. Ga voor Scandinavisch licht of voor industrieel donker. Het is leverbaar in prachtige grijze en natuurtinten. Keuze genoeg.

Basebeton heeft een hoge hechtkracht. Hierdoor is het geschikt voor allerlei ondergronden: tegels, marmer, gipsplaten, beton, of cement. Twijfelt u of basebeton op uw ondervloer gestuct kan worden? Neem dan contact met ons op. 

 

• Industriële robuuste betonlook
• Geschikt voor wand en vloer
• Vochtwerend, ook geschikt voor badkamer en keuken
• Leverbaar in standaard-, RAL- en NCS-kleurenJa, ik wil een scherpe offerte

Kleuren

Bekijk het grote kleurenassortiment voor Basebeton. Wilt u graag advies over de kleur van uw basebeton wand of vloer? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. 

Kleuradvies

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op