Lavastone vloer

Een lavastone vloer is een unieke vloer die vaak zijn toepassing vind in winkels en kantoren. Maar ook in woningen kan deze vloer voor een levendige en warme uitstraling zorgen. Bij deze soort gietvloer worden er kleine lavasteentjes toegevoegd, derhalve de Lavastone-benaming. Het effect van deze steentjes geven de vloer een geheel andere aanblik dan de traditionele gietvloer. Uniek in ingrediënten én in uiterlijk!

Offerte Aanvragen

Gietvloer en lavastone

De Lavastone Gietvloer kan net als de normale gietvloer volledig naadloos gelegd worden. Maar wat is dan precies het verschil tussen een lavastone vloer en een gietvloer?

Een Gietvloer Lavastone bestaat uit hardgeworden lava en het vertrouwde kunsthars wat in onze andere gietvloeren verwerkt is. Door de verwerking van deze lavasteentjes in de gietvloer treden er in de vloer lichte structuur- en kleuraccenten op. De vloer krijgt hierdoor een modern karakter en is enig in zijn soort. Een ander verschil is dat Lavastone een extreme slijtvastigheid heeft en van zichzelf al waterdicht en volledig UV-bestendig is.

Wooncomfort

De Lavastone Gietvloer is dankzij de lavasteentjes een zeer harde vloer. Deze vloer wordt qua hardigheid vergeleken met graniet. De Lavastone Gietvloer bevalt de meeste mensen vanwege de onderhoudsvriendelijke aard en omdat de vloer niet gevoelig is voor krassen of andere beschadigingen. Door de enorme slijtvastheid heeft de vloer weinig onderhoud nodig. Benieuwd wat de mogelijkheden in uw interieur zijn? Neem dan contact op. 

Kleurtinten en design

Een lavastone vloer kan perfect aangesloten worden op de omgeving. Er zijn tal van kleuren beschikbaar waarover wij u graag informeren. De vloer valt direct op en werkt ook ruimte vergrotend waardoor de indruk van uw interieur versterkt wordt. Een groot voordeel van deze vloer is dat vuiligheid niet opvalt, waardoor je kunt kiezen voor een lichte kleur vloer. De verwerkte lava zal in de lichtere kleuren meer naar boven komen dan in donkere kleuren.

Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op