Lavastone vloer

Een lavastone vloer is een unieke vloer die vaak zijn toepassing vind in winkels en kantoren. Maar ook in woningen kan deze vloer voor een levendige en warme uitstraling zorgen. Bij deze soort gietvloer worden er kleine lavasteentjes toegevoegd, derhalve de Lavastone-benaming. Het effect van deze steentjes geven de vloer een geheel andere aanblik dan de traditionele gietvloer. Uniek in ingrediënten én in uiterlijk!

Offerte Aanvragen

Gietvloer en lavastone

Lavastone gietvloer kan net als de normale gietvloer volledig naadloos gelegd worden. Maar wat is dan precies het verschil van een lavastone vloer met een gietvloer? Door de verwerking van de lavasteentjes in de gietvloer treden er in de vloer lichte structuur- en kleuraccenten op. De vloer krijgt hierdoor een modern karakter en is enig in zijn soort. Een ander verschil is dat Lavastone een extreme slijtvastigheid heeft en van zichzelf al waterdicht en volledig UV-bestendig is.

Kleurtinten en design

Een lavastone vloer kan perfect aangesloten worden op de omgeving. Er zijn tal van kleuren beschikbaar waarover wij u graag informeren. De vloer valt direct op en werkt ook ruimte vergrotend waardoor de indruk van uw interieur versterkt wordt. Een groot voordeel van deze vloer is dat vuiligheid niet opvalt, waardoor je kunt kiezen voor een lichte kleur vloer. De verwerkte lava zal in de lichtere kleuren meer naar boven komen dan in donkere kleuren.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op